Zavřít

Škoda Auto nejvýznamnějším partnerem zimního olympijského festivalu mládeže

08. 02. 2011

Kategorie: Události

Škoda poskytuje 50 vozů pro 10. zimní olympijský festival v Liberci
Sponzoringová strategie společnosti s jasným důrazem na sport.

V Mladé Boleslavi, 8. února 2011 – Zimní olympijský festival v Liberci je nejvýznamnější událostí pro mladé sportovce ve věku 14 aţ 18 let. O bezpečnou a komfortní mobilitu sportovců, organizátorů, hostů a novinářů v místě konání se postará Škoda Auto. Flotilou 50 vozů podpoří automobilka Škoda sportovní festival, který se koná v období 12. - 19. února 2011 jiţ podesáté. Škoda se tak stala nejvýznamnějším komerčním partnerem této vrcholné události.

Partnerství s festivalem označovaným jako „Mini Olympiáda hvězd zítřka" pasuje do sponzoringové strategie značky. Škoda dlouhodobě podporuje atraktivní sportovní odvětví ledního hokeje a cyklistiky. V rámci olympijského festivalu mládeže se značka představí nejen se silnou flotilou vozů převážně modelů Octavia Combi 4x4, dale pak Yeti, Superb Combi a Octavia Scout, ale také aktivním zapojením 4x4 Škoda parku. Tato zimní roadshow nabízí zábavný program pro celou rodinu a také možnost seznámit se s vozy s pohonem 4x4.

V Liberci se na zimním festivalu objeví na 1300 mladých talentů ze 44 národních sportovních svazů. Pro mladé sportovce mají tyto hry stejný význam jako pro dospělé Oympijské hry.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz