Zavřít

Nová Octavia a Rapid zvou na čtvrtý ročník zimního ŠKODA Parku

19. 12. 2012

Kategorie: Události

Nová ŠKODA Octavia se stane hlavní hvězdou ŠKODA Parku 2013. Již počtvrté uvidí české hory výjimečný mix jízdních zážitků, zimních radovánek a zábavy pro celou rodinu pod širým nebem. Součástí programu je i letos tipovací soutěž o zapůjčení vozu Citigo na 9 měsíců zdarma. Roadshow s vozy ŠKODA 4×4 navštíví mezi 19. lednem a 2. březnem 2013 deset lyžařských středisek na území ČR.

Ve srovnání s minulými ročníky představí ŠKODA v rámci zimní roadshow ŠKODA Park hned čtyři různé modely. Vedle statické prezentace modelů Octavia a Rapid se "naživo" představí vozy s pohonem všech kol Superb 4×4 a Yeti 4×4. S nimi se návštěvníci budou moci zúčastnit testovacích jízd a ocenit tak jejich schopnosti při jízdě na sněhu. V zimním ŠKODA Parku bude otevřen i ŠKODA Butik – zóna věnovaná ŠKODA Originálnímu příslušenství a dárkovým předmětům. Vystavený sortiment bude možno objednat ze ŠKODA E-shopu za zvýhodněných podmínek.

„Letošní ročník zimního ŠKODA Parku bude v tomto ohledu výjimečný," říká ředitel ŠKODA AUTO Česká republika Petr Pečenka. „Rozhodli jsme se náš úspěšný koncept spojení prezentace vozů a volnočasové aktivity pro celou rodinu posunout ještě dál a nabídnout lidem možnost spatřit zcela nový vůz. Věříme, že očekávaná nová Octavia i model Rapid přilákají rekordní množství návštěvníků."

V rámci zimního ŠKODA Parku se uskuteční koncert skupiny Nightwork, připravena je tipovací soutěž o zapůjčení vozu Citigo na 9 měsíců zdarma a proběhne také celá řada zábavných dovednostních soutěží pro děti i dospělé. Soutěžit se bude například v rychlosti nasazování sněhových řetězů, ve střelbě na elektronického hokejového brankáře či v atraktivní dětské soutěži „Chyť si svého Yetiho". Celým programem budou provázet moderátoři Adéla Gondíková a Martin Dejdar.

Detailní informace o programu ŠKODA Parku naleznete na stránce www.skoda-park.cz.

Zastávky zimního ŠKODA Parku 2013:

19. 1.2013  Harrachov (Jizerské hory)
20. 1. 2013  Severák (Jizerské hory)
26. 1. 2013  Železná ruda (Šumava)
27. 1. 2013  Lipno (Šumava)
2. 2. 2013  Bílá (Beskydy)
3. 2. 2013  Ramzová (Jeseníky)
9. 2. 2013  Klíny (Krušné hory)
23. 2. 2013  Dolní Morava (Kralický Sněžník)
24. 2. 2013  Červená voda (Orlické hory)
2. 3. 2013  Rokytnice nad Jizerou (Krkonoše)

 

detail

Podobné články

Sponzoring Tour de France byl pro společnost Škoda úspěšný

Sponzoring Tour de France byl pro společnost Škoda úspěšný

Značka se prezentovala několika miliardám diváků na celém světěSlavný závod okolo Francie podporovala automobilka už poosméJürgen Stackmann předal na Champs Elysées trofej vítězi závoduVítězové získají…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz