Zavřít

1. místopředseda vlády ČR Andrej Babiš se zúčastní otevření Motorového centra ŠKODA AUTO

02. 09. 2014

Kategorie: Události

Mladá Boleslav, 2. září 2014 – Za účasti 1. místopředsedy vlády a ministra financí České republiky Andreje Babiše otevře ŠKODA AUTO dne 4. září v Česaně nové Motorové centrum. Do rozšíření stávajícího Technologického a vývojového centra investovala automobilka společně s koncernem Volkswagen více než 34 milionů eur.

Vedle účasti na oficiálním otevření nového Motorového centra se 1. místopředseda vlády a ministr financí Andrej Babiš setká s členy představenstva společnosti ŠKODA AUTO a se zástupci odborů KOVO MB, včetně předsedy Jaroslava Povšíka. Na programu je i prohlídka výrobních provozů v Mladé Boleslavi.

Otevřením Motorového centra česká automobilka dále rozšiřuje své kompetence v oblasti vývoje. Do nově vybudovaného centra investovala automobilka společně s koncernem Volkswagen více než 34 milionů eur. Toto opatření je součástí Růstové strategie ŠKODA. V příštích letech chce automobilka zvýšit své roční prodeje na minimálně 1,5 milionu vozů. Od ledna do července 2014 vzrostly prodeje značky meziročně o 13,3 procenta.

ŠKODA je srdcem českého automobilového průmyslu. Od roku 1991 investovala automobilka v České republice více než 280 miliard korun a vytvořila 11 000 pracovních míst. ŠKODA AUTO je jedinou automobilkou, která v České republice automobily nejenom vyrábí, ale i vyvíjí.

1. místopředseda vlády a ministr financí ČR Andrej Babiš je v průběhu několika dní již druhým vysoce postaveným představitelem České republiky, který poctil společnost ŠKODA AUTO svou návštěvou. Minulý týden (29. srpna 2014) mladoboleslavskou automobilku navštívil předseda Poslanecké sněmovny ČR Jan Hamáček v doprovodu prvního čínského vicepremiéra Čang Kao-li. Na počátku května automobilku ŠKODA navštívil prezident republiky Miloš Zeman spolu s německým spolkovým prezidentem Joachimem Gauckem.

Otevření nového Motorového centra a návštěva 1.místopředsedy vlády a ministra financí ČR Andreje Babiše ve společnosti ŠKODA AUTO
Místo: Motorové centrum ŠKODA AUTO, Ptácká 1453, Mladá Boleslav, GPS: 50.408778, 14.898127
Datum a čas: 4. září 2014, Příjezd zástupců médií do 08:30
Registrace zástupců médií: http://journalist.ccl.cz

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz