Zavřít

Nejlepší autoservis v České republice má letos ŠKODA

27. 06. 2012

Kategorie: Události

Mladá Boleslav, 27. června 2012 – Prestižní ocenění Autoservis roku v České republice putuje pro rok 2012 do autorizovaného servisu ŠKODA AUTO. V šestnáctém ročníku celonárodní ankety zvítězil Autotrend Liberec.

Autotrend Liberec se péči o vozy českého výrobce ŠKODA AUTO s hlavním sídlem v Mladé Boleslavi věnuje již 21 let. Slavnostní vyhlášení vítězů se uskutečnilo dnes v Servisním tréninkovém centru ŠKODA AUTO v Kosmonosech, jednom z nejmodernějších vzdělávacích center českého automobilového průmyslu. Vítězi předali cenu zástupci ŠKODA AUTO Roman Havlásek, vedoucí Servisních služeb a Petr Pečenka, ředitel ŠKODA AUTO Česká republika.

„Blahopřeji Autotrendu Liberec k zisku titulu Autoservis roku 2012. Toto vítězství je pro nás důkazem, že naše investice do zlepšování a rozvoje poprodejních služeb přinášejí výsledky," říká Roman Havlásek, vedoucí Servisních služeb ŠKODA. „Autotrend skvěle symbolizuje to, v čem je síla naší značky. Své pozici na trhu ŠKODA dosáhla nejen nabídkou vynikajících automobilů, ale také komplexností špičkových prodejních a poprodejních služeb zákazníkům." Vedle čerstvého servisního ocenění je totiž liberecký zástupce automobilky také dvojnásobným držitelem titulu nejlepšího prodejce vozů ŠKODA v České republice.

16. ročník ankety Autoservis roku pořádají Svaz prodejců a opravářů motorových vozidel České republiky (SAČR) a Autoservis Akademie. V soutěži jsou hodnoceny nejen autorizované servisy značek působících na území České republiky, ale také nezávislé provozovny. Mezi hodnotící kritéria patří vedle vysoké odborné způsobilosti, také nadstandardní přístup k zákazníkovi či aktivity v oblasti společenské odpovědnosti. Souběžně s Autoservisem roku jsou vyhlašovány také ankety Autoopravář roku a Pneuservis roku.

Vyhlášení výsledků Autoservisu roku 2012 spolu s ostatními anketami pořádanými SAČR proběhlo v prostorách Servisního tréninkového centra ŠKODA AUTO v Kosmonosech. Areál uvedený do provozu v prosinci 2011 je jedním z nejmodernějších vzdělávacích center v automobilovém průmyslu. Denní kapacita pro teoretická a praktická školení v oblastech techniky, procesů, řízení a organizace, IT a výroby karoserií je až 200 osob. Do výstavby nového centra investovala ŠKODA AUTO částku šesti milionů euro, dalšími 2,5 miliony přispěly Strukturální fondy EU.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz