Zavřít

ŠKODA exkluzivním partnerem Dnů NATO a Dnů Vzdušných sil Armády České republiky

17. 09. 2014

Kategorie: Události

Mladá Boleslav, 17. září 2014 – I letos je ŠKODA exkluzivním partnerem Dnů NATO a Dnů Vzdušných sil Armády České republiky, které se konají 20. – 21. září na letišti Leoše Janáčka v Ostravě-Mošnově. Automobilka poskytuje organizátorům přehlídky vojenské, záchranářské a policejní techniky flotilu reprezentačních vozů Superb. Na stánku ŠKODA AUTO se mohou návštěvníci těšit na bohatý program.

„ŠKODA dbá nejen na bezpečnost svých zákazníků za volanty modelů značky, ale také na bezpečnost na silnicích v obecné rovině. Ta by bez precizní práce složek Integrovaného záchranného systému a jeho dalšího rozvoje nedosahovala rok od roku lepší úrovně. Proto jsme rádi, že jsme již druhým rokem exkluzivním partnerem Dnů NATO a Dnů Vzdušných sil Armády České republiky," říká Luboš Vlček, šéf prodejní organizace ŠKODA AUTO Česká republika.

Dny NATO a Dny Vzdušných sil Armády České republiky jsou mimo prezentace těžké vojenské, policejní i záchranářské techniky, dynamických ukázek výcviku speciálních jednotek, leteckých ukázek a prezentace výzbroje, výstroje a vybavení útvarů, také významnou společenskou událostí. Setkávají se zde zástupci komerční sféry s významnými hosty z vědecké, kulturní i společenské oblasti. Mezi pravidelné vzácné hosty patří členové vlády České republiky, zástupci Severoatlantické aliance a Evropské unie, představitelé krajů, měst a obcí, velvyslanci, vojenští a letečtí přidělenci, členové civilních i vojenských delegací a další hosté nejen z České republiky. Je proto více než příznačné, že pro přepravu významných účastníků akce slouží flotila vozů ŠKODA Superb, vlajkové lodi domácí automobilky. Organizátoři mají dále k dispozici flotilu vozů ŠKODA Rapid.

Na stánku ŠKODA AUTO se mohou návštěvníci seznámit s kompletní modelovou řadou automobilky a také si zblízka prohlédnout atraktivní koncepty ŠKODA VisionC a Yeti Xtreme. Pro dětské návštěvníky je připravena maxiautodráha, stánek dále nabídne 3D simulátor, ŠKODA Boutique, soutěže o ceny, společné fotografie s maskoty Yeti a mnoho dalšího.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz