Zavřít

Škoda Auto zveřejnila ceny pro omlazenou Fabii a Roomser

02. 03. 2010

Kategorie: FABIA

modernizovaná Škoda Fabia 1,2 HTP/44 kW Easy již od 199.900,- Kč špičková technologie TSI nyní za zvýhodněnou startovací nabídku „TSI Start" s bonusem 10 000,-nebo výhodným financováním již od 3.667,- Kč Škoda Fabia 1,2 TSI/63 kW Classic již od 249.900,- Kč model Roomster s atraktivní zákaznickou cenou (cenovým zvýhodněním 30.000,- Kč) - např. Škoda Roomster 1,2 12V HTP/51 kW již od 269.900,- Kč předprodej nových modelů v České republice začíná 3. 3. 2010

Modernizovaná Škoda Fabia a Škoda Roomster dostaly u příležitosti světové výstavní premiéry na 80. mezinárodním automobilovém veletrhu v Ženevě rovněž nové ceny pro domácí trh. Fabia Easy s osvědčeným benzinovým agregátem 1,2 HTP/44 kW startuje již od 199.900,- Kč. Karosářská varianta Fabia Combi je k dostání za příplatek 15.000,- Kč.

Velkých změn bylo docíleno modernizací motorové palety obou modelových řad. Nejvýznamnější z nich je nasazení benzínového čtyřválce o zdvihovém objemu 1,2 litru ve výkonových verzích 63 kW a 77 kW. Ten je exkluzivně vyráběn ve výrobním závodě v Mladé Boleslavi. Škoda Fabia v provedení Classic s benzinovým turbomotorem motorem 1.2 TSI/63 kW bude zákazníkům v České republice k dispozici již za 249 900,- Kč. „Fabia i Roomster přicházejí na trh s novou tváří a rovněž nejmodernější paletou motorů, které zákazníkům nabídnou dynamický požitek z jízdy i úsporný provoz, zároveň splňují nejpřísnější emisní normu EU5. Pro naše domácí zákazníky jsme navíc připravili zvýhodněnou zaváděcí nabídku pro benzínový motor 1,2 TSI/63 kW. Zájemci, kteří využijí zaváděcí nabídky TSI Start, získají v České republice u modelů Fabia a Roomster ve všech výbavových stupních cenové zvýhodnění ve výši 10.000,- Kč, nebo mohou využít financování od ŠkoFINu s nízkou úvodní akontací a měsíční splátkou 3.667,- korun", říká Jan Hurt, vedoucí prodeje značky Škoda pro střední Evropu.

Omlazená Škoda Fabia bude domácím zákazníkům nabízena ve čtyřech výbavových stupních: Easy, Classic, Ambiente a Elegance. Výbavové verze Classic a Ambiente je možné, na přání zákazníka, rozšířit o pakety Classic Plus a Ambiente Plus s extra výbavou navíc. Nově se objeví balíčky Sport I a Sport II vycházející z výbavového stupně Ambiente, jejichž součástí jsou: sportovní sedadla, tříramenný kožený volant a 15" kola z lehké slitiny Antares, resp. MaxiDOT, autorádio Swing a elektronické systémy ESP a TPM.

Model Roomster získal nejen novou tvář, ale také řadu technických vylepšení, které ještě zvýrazní přednosti tohoto rodinného vozu. V ČR bude nabízen ve třech výbavových stupních: Easy, Style a Atractive. Základní cena modelu Roomster Easy s motorem 1,2 12V HTP/51 kW začíná na částce 269.000,- Kč, což oproti původní (předfacelitové) verzi znamená zákaznickou slevu ve výši 30.000,- Kč. Podobně, jako v případě modelu Fabia, lze za příplatek získat paket Plus (Easy Plus popř. Style Plus) s položkami mimořádné výbavy za zvýhodněné ceny. Stejně tak balíčky Sport I a Sport II, coby další nadstavbu výbavového stupně Style. V nabídce je rovněž užitková verze Praktik, nyní s cenovým zvýhodněním 40 000,- Kč.

S příchodem modernizované Fabie budou mít zákazníci na výběr rovněž další emocionálně laděné deriváty: Sportline, Scout a RS. Fabia Scout přinese v 2. polovině roku 2010 výrazné designové prvky. Rozšiřuje rodinu modelů Scout a po verzích Fabia Combi Scout a Roomster Scout nabízí i zájemcům o provedení hatchback osobitý vzhled a jedinečnou příležitost odlišit se. Sportovně zaměřeným zákazníkům je určena Fabia Sportline. Oproti standardní výbavě Ambiente nabídne Sportline bohatou výbavu, atraktivní cenové zvýhodnění a řadu doplňků podtrhující celkový sportovní vzhled vozu (17" kola, sportovní interiér, atd.)

Nově představené modelové deriváty Fabia RS a Fabia Combi RS jsou vrcholem v nabídce modelové řady Fabia. S motorem 1,4 TSI/132 kW s kombinací turbodmychadla, kompresoru a sedmistupňové dvojspojkové převodovky DSG představují nejdynamičtější sériové Fabie v historii značky. Cena modelů Fabia RS a Fabia Combi RS bude oznámena se zavedením vozů na trh v druhé polovině r. 2010.

Všichni autorizovaní obchodníci Škoda v České republice mají k dispozici prodejní programy a jsou připraveni přijímat objednávky. První modernizované modely Fabia a Roomster dorazí k zákazníkům již začátkem dubna 2010.

Příloha TZ: Kompletní nový ceník modelové řady Fabia a Roomster pro všechny výbavové stupně v ČR*

* včetně cen zaváděcí nabídky TSI Start motoru 1,2 TSI/63 kW

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz