Zavřít

Škoda Auto zahájila sériovou výrobu novinek modelové řady Škoda Fabia -RS a Greenline II

25. 06. 2010

Kategorie: FABIA

Škoda Auto v měsíci červnu zahájila sériovou výrobu dvou nových variant oblíbené Škody fabie. K prvním zákazníkům se tak od druhé poloviny roku 2010 v České republice dostanou vozy sportovní Fabia RS a Fabia Combi RS a ekologická Fabia Combi GreenLine druhé generace.

Dravé modely Fabia RS a Fabia Combi RS představila Škoda Auto na mezinárodním autosalonu v Ženevě. Obě sériové verze RS jsou poprvé osazeny čtyřválcovým benzinovým motorem s dvojitým přeplňováním o objemu 1,4 litru (132 kW/180 k). Se spotřebou 6,4 l/100 km nabízí Fabia RS vysoký výkon a hospodárnost provozu. Nově je nejmenší model ve sportovním provedení také jako praktické Combi.

Dva roky po uvedení vozu Fabia GreenLine přichází největší česká automobilka s druhou generací svých ekologických vozů. Model Škoda Fabia Combi GreenLine II přináší především technické změny. Mezi nejvýznamnější novinky patří nový motor se systémem vysokotlakého přímého vstřikování common rail 1,2 TDI CR DPF/55 kW, systém Start-Stop, rekuperace brzdné energie či doporučení zařazení rychlostního stupně na displeji Maxi DOT. Agregát nabízí spotřebu 3,4 l/100 km a emise CO2 pouhých 89 g/km pro model Fabia Combi GreenLine II.

detail

Podobné články

Škoda Auto zveřejnila ceny pro omlazenou Fabii a Roomser

Škoda Auto zveřejnila ceny pro omlazenou Fabii a Roomser

modernizovaná Škoda Fabia 1,2 HTP/44 kW Easy již od 199.900,- Kč špičková technologie TSI nyní za zvýhodněnou startovací nabídku „TSI Start" s bonusem 10 000,-nebo výhodným…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz