Zavřít

ŠKODA AUTO podporuje filmový festival ve Zlíně již pojedenácté

27. 05. 2013

Kategorie: Události

Mladá Boleslav, 27. května 2013 – ŠKODA je už po jedenácté hlavním sponzorem Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně. Přepravě účastníků a hostů festivalu bude sloužit flotila 19 vozů, mezi kterými bude mimo jiné i nová ŠKODA Octavia a modely Rapid a Superb.
53. ročník festivalu se ve Zlíně a dalších pěti českých městech koná od 27. května do 1. června. Je to nejstarší a zároveň největší filmový festival pro děti a mládež na celém světě. Účastníci z více než 40 zemí představí zhruba 500 filmů. V loňském roce zaznamenal festival více než 100.000 návštěvníků.

„Zlínský filmový festival je významná kulturní akce s mezinárodním renomé," říká Petr Pečenka, ředitel ŠKODA AUTO Česká republika. ŠKODA svůj sponzoring zaměřila dlouhodobě, když byla v roce 2010 smlouva prodloužena až do roku 2015. „Těší nás, že jak v roce 2013, tak i v dalších letech budeme moci přispívat k zdaru tohoto každoročně pořádaného festivalu," dodává Petr Pečenka.

V rámci partnerství poskytla ŠKODA celkem 19 stříbrných vozů, mezi nimi pět nových vozů ŠKODA Octavia a několik vozů modelových řad ŠKODA Superb a ŠKODA Rapid, zajišťujících mobilitu účastníků a organizátorů festivalu.

Vedle této flotily automobilka ve Zlíně přestavila také jeden ze svých historických vozů, model ŠKODA 4R z roku 1928. ŠKODA dále podpoří také soutěž o ceny, v níž budou návštěvnicí festivalu moci odpovídat na otázky, týkající se filmové a automobilové historie a vyhrát například exkluzivní prohlídku výroby v závodě ŠKODA a ŠKODA MUZEA v Mladé Boleslavi.

Partnerství s filmovým festivalem ve Zlíně je důležitou součástí rozsáhlých sponzorských aktivit české automobilky. ŠKODA už po mnoho let různými způsoby podporuje důležité kulturní projekty na svém domácím trhu. Do této oblasti patří i filharmonií, stejně jako podpora Národního divadla nebo mezinárodního operního festivalu Smetanova Litomyšl.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz