Zavřít

ŠKODA AUTO podporuje Dny NATO

23. 09. 2013

Kategorie: Události

Mladá Boleslav, 24. září 2013 – ŠKODA AUTO je nejméně do roku 2015 exkluzivním partnerem Dnů NATO, největší středoevropské přehlídky vojenské a bezpečnostní techniky. Pro 13. ročník Dnů NATO, který se konal o uplynulém víkendu (21. a 22. září) v Ostravě, poskytla česká automobilka organizátorům flotilu 40 vozů značky ŠKODA a prezentovala své nejnovější modely. Na zhruba 145 000 návštěvníků udělala ‚síla značky ŠKODA' velký dojem.

„Velice nás těší, že v příštích letech budeme podporovat Dny NATO jako exkluzivní partner," říká člen představenstva společnosti ŠKODA AUTO za oblast personalistiky Bohdan Wojnar. Zhruba 145 000 návštěvníků ročníku 2013 zažilo působivou přehlídku bezpečnostních sil České republiky a jejích spojenců. „Jakožto největší průmyslový podnik ve střední Evropě jsme v tomto působivém rámci předvedli naši moderní modelovou paletu skutečně odborné, ale také široké veřejnosti, která o ní také jevila velký zájem. ŠKODA a Dny NATO po dva dny předváděly špičkové technické výkony strojařského umu v celé své šíři a rozmanitosti," dodává Wojnar.

ŠKODA se na 13. ročníku Dnů NATO na letišti v Ostravě představila v nejlepším světle. Hlavním bodem účasti značky bylo poskytnutí velké flotily vozů – mobilitu organizátorů i návštěvníků tak zajišťovalo 40 vozů značky ŠKODA. Na samostatné výstavní ploše představila automobilka aktuální paletu produktů. Lákadlem pro publikum byl zejména zcela nový model ŠKODA Rapid Spaceback. Tento mladistvý kompaktní vůz zažil svou světovou premiéru teprve před několika dny na autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem, od října se bude vůz prodávat na českém trhu.

Prezentaci automobilů značky ŠKODA doplnil i pestrý zábavný program pro celou rodinu. Techničtí nadšenci mohli obdivovat model ŠKODA Rapid v řezu. Kdo chtěl, mohl si vyzkoušet své řidičské umění na 3D-simulátoru nebo se pokusit překonat virtuálního brankáře na hokejovém simulátoru. Pro nejmenší byla připravena zvláštní herní plocha s kostkami a autodráhou.

S více než 100 000 návštěvníků jsou Dny NATO každoročně nejnavštěvovanější dvoudenní akcí pro rodiny v České republice.

detail

Podobné články

Milníky historie značky ŠKODA

Milníky historie značky ŠKODA

Mladá Boleslav, 20. září 2013 – V prostorách nedávno kompletně zrenovovaného ŠKODA Muzea bude na podzim pokračovat velmi oblíbený cyklus přednášek o nevšedních momentech a…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz