Zavřít

Akční nabídka modelové řady Octavia: Edition cz

02. 08. 2010

Kategorie: OCTAVIA

nové turbomotory TSI a TDI CR nyní za výrazně dostupnější ceny
cenové zvýhodnění až 85.000,- Kč u vybraných motorizací a výbavových stupňů modelové řady Octavia
snížení ceny příplatku za karosářskou verzi kombi o 10.000,- Kč

Po úspěšné akční nabídce vozů Škoda Edition 08 přichází Škoda Auto s další akcí, zaměřenou výhradně na paletu vozů modelové řady Octavia. V těchto dnech startuje akční nabídka pod názvem Octavia Edition CZ, která přibližuje nejnovější technologie používané ve vozech Škoda ještě většímu počtu domácích zákazníků. Ti mohou výrazně uspořit v případě, že se rozhodnou pro některý ze zážehových agregátů TSI nebo vznětových motorů se vstřikováním Common Rail. Zákaznická výhoda v podobě nižší ceny, může u vybraných motorizací a výbav modelové řady Octavia představovat částku až 85.000,- Kč. Zároveň dochází u modelové řady Octavia ke snížení cenového rozdílu mezi karosářskou variantou liftback a kombi o 10.000,- Kč.

„Naší dlouhodobou strategií, nejen v ČR, je nabízet nové a technologicky vyspělé produkty s výhodným poměrem mezi cenou a nabízenou hodnotou. Díky tomu se nám i nadále daří zvyšovat tržní podíl. Prodeje modelu Octavia v ČR tomu jednoznačně nasvědčují. Octavia je v ČR naším nejprodávanějším modelem za rok 2009 (45%) stejně tak i v první polovině roku 2010 (48,7%). V segmentu vozů nižší střední třídy zaujímá poloviční tržní podíl všech vozů prodaných za první pololetí roku 2010. Obliba segmentu vozů kategorie A roste a my chceme vyjít vstříc našim zákazníkům. Věřím, že právě nyní se jejich širšímu okruhu dostane výraznějšího cenového zvýhodnění, než bylo dosud běžné", říká Jan Hurt, vedoucí prodeje značky Škoda pro střední Evropu.

Nabídka platí pro vybrané motorizace a všechny výbavové stupně modelů Octavia a Octavia Combi vč. verzí Laurin & Klement, RS a Scout (vyjma verze Classic). Akce Edition CZ se vztahuje také na akční nabídku Prima, která se nově stává základním výbavovým stupněm modelové řady Octavia. Součástí výbavového stupně Prima je nyní i motor 1.4 TSI/90 kW. Model Škoda Octavia je možné v rámci akční nabídky Edition CZ získat již od 334.900,- Kč (Octavia Prima – Edition CZ, 1.2 TSI/77 kW, 6 st. manuální převodovka).

Cenové zvýhodnění nabídky Edition CZ je možné využít u všech autorizovaných obchodníků společnosti Škoda Auto od 2. srpna 2010 do odvolání.

Podrobný ceník modelové řady Octavia, včetně cenového zvýhodnění vybraných motorizací a výbav, akční nabídky Edition CZ, je volně ke stažení na internetových stránkách společnosti na www.skoda-auto.cz.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz