Zavřít

Wiegand spokojený s třetím místem na úvod německé rally

22. 08. 2013

Kategorie: Motorsport

Trier, 22. srpna 2013 – Posádce vozu ŠKODA Fabia Super 2000 Sepp Wiegand/Frank Christian se podařil dobrý start do domácí německé rally. Po úvodních dvou rychlostních zkouškách z celkových 16 figuruje německé duo na třetím místě.

Jsem s oběma úvodními zkouškami spokojený", říká Wiegand po povedeném startu do devátého podniku sezony FIA WRC. S výhledem na příští dny míní: „Takto by to mohlo jít dál." Odstup k vedoucímu Robertu Kubicovi je po 37,64 kilometrech 23,2 sekundy.

Hned v první, kompletně nové rychlostní zkoušce v programu německé rally Blankenheim, ukázalo ŠKODA duo své možnosti. Náročný úvod, ve kterém se střídaly pomalé a rychlé pasáže, dal jezdcům pořádně zabrat. Německá rally byla chvíli před tím slavnostně zahájena před majestátným kolínským Dómem. Zájem byl obrovský: tisíce fanoušků bylo při úvodní prezentaci vozů u toho.

V pátek pokračuje soutěž třemi zkouškami v místních proslavených vinicích a jedou hned dvakrát. Celkem čeká na posádku Wiegand/Christian do neděle 371,92 kilometrů s vrcholy jako zkouška Panzerplatte.

detail

Podobné články

Malajsie: ŠKODA navýšila vedení v APRC

Malajsie: ŠKODA navýšila vedení v APRC

Johor Bahru, Malajsie 25. srpna 2013 – ŠKODA navýšila po čtvrtém podniku letošního asijsko-pacifického šampionátu vedení v hodnocení značek. Gaurav Gill s Glenem Macneallem vyhráli…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz