Zavřít

Škoda Superb nově s výhodnými výbavovými pakety ‘Plus

19. 01. 2012

Kategorie: SUPERB

Nejjednodušší cesta jak ještě více zvýšit komfort vlajkové lodi značky ŠKODA.
Pakety 'Plus, za 15.000 Kč přinášejí pro modely Superb Active, Ambition a Elegance výbavu v hodnotě až 59.000 Kč.
K paketům 'Plus navíc vybrané prvky mimořádné výbavy za zvýhodněnou cenu.
Jeden z nejoblíbenějších automobilů roku 2011 na českém trhu napříč všemi kategoriemi je nyní ještě atraktivnější.

Mladá Boleslav, 19. ledna 2012 - ŠKODA zvyšuje atraktivitu vozů Superb a Superb Combi pro české zákazníky. Exkluzivně pro domácí trh automobilka uvedla do své nejvyšší modelové řady pakety 'Plus za férových 15.000 Kč. V závislosti na výbavovém stupni zájemci o třetí nejprodávanější osobní automobil v České republice získají designové, komfortní a funkční prvky v hodnotě až 59.000 Kč.

Během uplynulého roku si v České republice našla ŠKODA Superb o 4 % více zákazníku než v roce předchozím. S počtem 4.659 vozů dominovala registracím ve vyšší střednítřídě téměř dvoutřetinovým podílem. Napříč všemi obchodními třídami byl pak model, jenž je vyráběn v závodě Kvasiny, číslem tři za sesterskými modely Octavia a Fabia. Největší ŠKODA se řadí také k nejvyhledávanějším osobním automobilům s pohonem všech kol na českém trhu. V roce 2011 však nebyla úspěšná pouze modelová řada Superb. Od ledna do prosince 2011 přibylo na českých silnicích na 53.000 nových automobilů s okřídleným šípem ve znaku. Svou roli jednoho z pilířů růstových plánů pak potvrdil model Citigo, jenž se ihned po zahájení prodeje dostal do čela listopadových i prosincových registrací mezi minivozy.

"Neustále vylepšujeme nejen naše modely, ale i naši nabídku," říká Petr Pečenka, vedoucí regionu Česká republika automobilky ŠKODA. "Pakety, 'Plus v modelech Superb a Superb Combi jsou přínosem zejména pro zákazníky, kteří hledají nejsnadnější cestu k nadstandardní výbavě. Do výhodných balíčků jsme pro ně vybrali ty nejžádanější prvky mimořádných výbav. Za férových 15.000 Kč tak zákazník dostane výbavu v hodnotě až 59.000 Kč. Ostatně koncept paketů, Plus sklízí úspěch napříč všemi modelovými řadami."

Pro model Superb Active obsahuje paket 'Plus 16" kola Moon z lehké slitiny, malý kožený paket, tempomat a pokročilý palubní počítač s displejem MAXI DOT. Součástí je také dvouzónová klimatizace Climatronic se senzorem kvality vzduchu, jenž dokáže v případě znečištěného okolního ovzduší (např. při jízdě za nákladním vozidlem) uzavřít přívod venkovní vzduchu do kabiny a přepnout na vnitřní cirkulaci. Hodnota výbavy je v tomto případě 53.900 Kč.

Balíček 'Plus pro modely Superb Ambition zahrnuje prvky za celkem 59.000 Kč. Nechybí 17" kola Laurel z lehké slitiny či signalizace parkování vpředu a vzadu. Komfort v interiéru zvyšuje elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí, rádio Bolero s dotykovým displejem a ovládáním na koženém multifunkčním volantu.

V nejvyšším výbavovém stupni Elegance je paket 'Plus složen z 18" kol Luxon z lehké slitiny, bezklíčového odemykání a startování KESSY a také parkovacího asistentu, jenž zjednodušuje parkování do řady stojících vozidel. Kompletní výčet doplňují Bluetooth příprava pro telefon Premium GSM III, Sound System s deseti reproduktory a kožený multifunkční volant pro ovládání rádia a telefonu. Hodnota těchto položek je celkem 52.300 Kč.

V kombinaci s pakety 'Plus lze volit vybrané prvky mimořádných výbav za zvýhodněnou cenu. Například pro Superb Active jsou k dispozici kola z lehké slitiny levnější o 14.100 Kč, pro Superb Elegance za příplatek 0 Kč. Vedle kol seznam obsahuje mimo jiné i přípravy pro telefon, navigační systémy či adaptivní bi-xenonové světlomety s funkcí AFS.

Objednávky na vozy Superb s výbavovými pakety Plus přijímá již nyní všech 263 obchodníků ŠKODA v České republice. Ceny modelu Superb s inovativním systémem otevírání zádě TwinDoor začínají na 574.900 Kč pro verzi Active s benzinovým motorem 1,4 TSI/92 kW. Startovací cena pro zájemce o naftové agregáty je 594 900 Kč v případě motoru 1,6 TDI CR DPF/77 kW. Příplatek za variantu kombi výbavového stupně Active činí 30.000 Kč.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz