Zavřít

Škoda přináší aplikaci pro iPhone k MS v ledním hokeji

28. 04. 2011

Kategorie: Společnost

Atraktivní aplikace s aktuálními zprávami, statistikami, informacemi z týmů a ze zákulisí MS
Součást rozsáhlé sponzoringové podpory společnosti ŠKODA pro MS v ledním hokeji na Slovensku
Automobilka tuto sportovní událost podporuje již podevatenácté v řadě

Mladá Boleslav, 28. dubna 2011 - ŠKODA přináší MS v ledním hokeji 2011 na iPhone, iPad a iPod touch. V rámci hlavního sponzoringu 75. IIHF mistrovství světa v ledním hokeji vyvinula česká automobilka společně s mezinárodním svazem ledního hokeje IIHF atraktivní aplikace k hokejovému turnaji, který se koná od 29. dubna do 15. května na Slovensku. Uživatelé oblíbených Smartphonů a tabletů, kteří se zajímají o lední hokej, si mohou novou nabídku ihned bezplatně stáhnout.

Interaktivní průvodce nenabízí pouze aktuální zprávy ke všem utkáním MS v přímém přenosu, ale i mnoho zákulisních zpráv a zajímavostí, týkajících se vrcholné sportovní události tohoto roku. K dispozici budou obsáhlé informace o jednotlivých týmech, hráčích a dějištích turnaje. Stáhnout lze i různé statistiky. Kdo jako divák navštíví stadiony MS v Bratislavě a v Košicích, může předem pomocí aplikace obdržet užitečné informace, například o fun-zónách nebo o aktuální dopravní situaci v okolí stadionů. Atraktivní nabídku, která je k dispozici celkem v pěti jazykových verzích (slovensky, česky, německy, anglicky a rusky), doplňují kompletní výsledkový servis a obrazové zprávy z utkání. Aplikace je určena pro iPhone, iPad a iPad touch a pracuje na bázi operačního systému iOS (iPhone 3G, 3GS, 4G).

Nová online- nabídka je součástí pestré palety akcí, kterými hlavní partner ŠKODA v letošním roce již podevatenácté za sebou podporuje každoroční IIHF MS v ledním hokeji. V letošním roce je česká automobilka aktivnější než dříve: ať už se jedná o flotilu 40 vozů značky ŠKODA pro oficiální pořadatele a hosty, či o umístění loga na hracích plochách, mantinelech, dresech a přilbách hned pěti mužstev, nebo o akce na stadionech a konečně i na internetu. Vystoupení automobilky výrazní i nový firemní design, který bude poprvé představen milionovému televiznímu publiku.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz