Zavřít

Škoda představuje na Brněnském autosalonu nový designový směr

27. 05. 2011

Kategorie: Události

tuzemská výstavní premiéra konceptu VisionD
speciální edice Fabia Monte Carlo a Superb combi s designovým paketem L&K
Yeti a Roomster„Bicolour" s dvoubarevnou karoserií
v sobotu, 4. června volný vstup pro všechny majitele vozů ŠKODA - po předložení klíčku od vozu značky ŠKODA

Mladá Boleslav, 27. květen - Stánek značky ŠKODA na letošním brněnském Autosalonu své návštěvníky přivítá řadou národních premiér. Největším lákadlem bude česká výstavní premiéra designového konceptu VisionD. Produktové novinky modelového roku 2012 jsou k vidění na kompletní produktové paletě sériových modelů. Od 4. do 9. června je brněnské výstaviště určeno všem příznivcům automobilů; stejně jako loni mají návštěvníci, kteří se prokáží klíčkem od vozu ŠKODA, v sobotu 4. června vstup zdarma.

Designový koncept VisionD nechává nahlédnout do budoucnosti tvarů automobilů ŠKODA. Designová studie upoutá jasně definovanými a precizními tvary vytvořenými s velkou pečlivostí a pozorností k detailu. Nové logo, které je na designové studii k vidění a které bude již v průběhu roku 2012 zdobit nové modely značky, má jasnější strukturu a působí hodnotněji. Ekonomické cíle, které si automobilka stanovila, vyžadují novou orientaci a použití moderních stylistických prvků a nejaktuálnější techniky je pak logickým krokem.

Svěží vítr do plachet modelové nabídky přinášejí vedle novinek modelového roku 2012 dvoubarevné modely Yeti a Roomster „Bicolour" s odlišným lakováním střechy. Českou výstavní premiéru rovněž zažije sportovně laděná speciální edice Fabia Monte Carlo, který odkazuje na úspěchy značky ŠKODA v motoristickém sportu. V rámci předváděcích jízd během víkendových doprovodných aktivit si budou moci zájemci osobně vyzkoušet kompletní modelovou paletu vozů ŠKODA. Vedle haly P bude také probíhat prezentace nabídky ojetých vozů ŠKODA Plus.

Na výstavní ploše nebudou chybět ani produkty ze sortimentu ŠKODA Originální příslušenství a ŠKODA originální díly. Novou kolekci jízdních kol v designu ŠKODA 2011, jejíž tváří se se pro rok 2011 stal dvojnásobný mistr světa v cyklokrosu v kategorii Elite – Zdeněk Štybar, budou zastupovat silniční kolo Mont Ventoux, horské kolo Super 2000 a krosové kolo Octavia. Novinkou v sortimentu jízdních kol v designu ŠKODA je model Tour, jízdní kolo vhodné zejména k jízdě po městě a na kratší vzdálenosti.

Produkty ŠKODA originálního příslušenství a originálních dílů si budou moci návštěvníci prohlédnout na prezentační stěně, jejíž součástí bude prezentace připravované aplikace E-shop, která se tak za nedlouho stane dalším prodejním kanálem společnosti ŠKODA Auto. Na Autosalonu v Brně bude představena také nabídka služeb ŠKODA Service – kompletní péče o vůz a mobilitu zákazníka.

Na stánku ŠKODA bude nově prezentováno téma bezpečnosti a to přímo experty z Výzkumu dopravní bezpečnosti. Návštěvníci se zde seznámí s jednotlivými bezpečnostními prvky na názorném řezu vozem Yeti, s výukovými filmy z oblasti crash testů, s činností Výzkumu dopravní bezpečnosti, s prezentací dětských autosedaček ze sortimentu ŠKODA Originální příslušenství a s předvedením jejich správné instalace. Součástí programu budou i ukázky správného poutání pasažérů, nastavení volantu, sedadla a bezpečnostních pasů. Nově přepracovaná je také webová aplikace určená dětem „ŠKODA hrou", která pomocí animovaného prostředí učí děti i dospělé pravidlům silničního provozu a bezpečnému chování v něm.

Expozici společnosti ŠKODA je možné navštívit v hale P brněnského výstaviště na stánku č. 12. Setkání představitelů společnosti ŠKODA se zástupci médií se uskuteční v pátek 3. června 2011 od 10:00 na stánku ŠKODA.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz