Zavřít

Škoda Media Services nyní také pro přístroje Android

13. 09. 2011

Kategorie: Společnost

Další zlepšení online-nabídky pro novináře
Nová nabídky u příležitosti autosalonu IAA ve Frankfurtu
Aktuální novinky a fakta o společnosti ŠKODA kdekoliv k dispozici

Mladá Boleslav/Frankfurt, 13. září 2011 – ŠKODA rozšiřuje svou mobilní nabídku informací pro novináře. Přistup ke ŠKODA Media Services teď mají i novináři, používající mobilní koncové přístroje s operačním systémem Android. Došlo tak rozšíření současné nabídky, která se doposud omezovala pouze na přístroje s operačním systémem iOS (Apple). Technické rozšíření bude spuštěno současně s otevřením mezinárodního autosalonu IAA ve Frankfurtu.

Rozšířením o systém Android přechází ŠKODA Media Services na mobilní platformu, která v současné době zaznamenává nejdynamičtější rozvoj. Vzhled a funkce jsou stejné jako u iPhonu a iPadu. Tato aplikace se vyznačuje přehledností a optimální intuitivní obsluhou. Funkce Push zajišťuje, že zástupci médii nepřijdou o žádnou novou zprávu. Aktuální počet nových zpráv se přitom zobrazuje přímo na přístroji. Aplikace navíc obsahuje četné doplňující informace o podniku a jednotlivých modelech, multimediální nabídku s fotografiemi a pohyblivými obrázky. Ke stažení je samozřejmě také kompletní tisková mapa k IAA.

Aktualizovaná verze ŠKODA Media Services je okamžitě k dispozici v App Store (http://itunes.apple.com/us/app/skoda-media-services/id420627875), resp. Android Marketu

(http://www.androidzoom.com/android_applications/news_and_magazines/koda-mediaservices_ bjnxy.html) k bezplatnému stažení.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz