Zavřít

Rozšíření novinářského portálu Škoda Auto

05. 03. 2012

Kategorie: Společnost

  • ŠKODA zmodernizovala komunikační kanál pro novináře
  • Více funkcí, více obsahu
  • Komunikace společnosti ŠKODA AUTO využívá webové i mobilní aplikace
  • Nejnovější verze je od tohoto okamžiku k dispozici na adrese http://media.skoda-auto.com

Mladá Boleslav 5. března 2012 – U příležitosti zahájení ženevského autosalonu spouští ŠKODA AUTO novou verzi svého internetového portálu pro novináře. Rozsáhlá modernizace tohoto komunikačního kanálu přináší nejen vyšší uživatelský komfort či lepší přehlednost, ale také mnoho nových funkcí.

Zcela přepracovaný ŠKODA AUTO Media Portal je od této chvíle novinářům k dispozici na adrese http://media.skoda-auto.com. Vylepšení se dočkal nejen jeho vzhled, ale i funkčnost. Na první pohled upoutá svěží design v duchu nové korporátní identity společnosti ŠKODA AUTO. Zároveň byly přehledněji uspořádány i tematické kategorie. To usnadňuje rychlou a intuitivní orientaci. Uživatelé od nynějška získají lépe strukturované a mnohem podrobnější informace než doposud - ať už se zajímají o historii jedné z nejstarších automobilek, její výrobní program nebo o detaily divize ŠKODA Motorsport. Novinářům jsou samozřejmě k dispozici i aktuální tiskové zprávy a množství multimediálního obsahu.

Další předností nového portálu na adrese media.skoda-auto.com je lepší vzájemná provázanost jeho obsahu. Dosud čistě textové tiskové zprávy jsou nyní propojeny s dalšími relevantními informacemi, jako jsou související fotografie či videa. To platí i pro produktové stránky jednotlivých modelů ŠKODA, na nichž jsou nyní ihned prezentovány související multimediální materiály a tiskové zprávy. Pokročilejší indexace obsahu pak od této chvíle umožňuje i přesnější a cílenější vyhledávání v rámci celého novinářského portálu a jeho jednotlivých částí. Kromě toho jsou na portálu snadno dostupné i velmi žádané webové a mobilní aplikace ŠKODA AUTO.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz