Zavřít

Majitelé vozů Škoda mohou výrazně ušetřit s šekovou knížkou plnou slev

30. 06. 2010

Kategorie: Společnost

I v době dovolených myslí domácí značka Škoda na majitele starších vozů a dlouhodobě nabízí řadu zajímavých výhod. U všech participujících servisních partnerů Škoda je již druhým rokem k dispozici tzv. „Šeková knížka plná slev". Ta přináší řadu zajímavých nabídek všem majitelům vozů Škoda Felicia, Fabia, Octavia, Roomster a Superb, stáří čtyř a více let. Navíc umožňuje získat na vybrané servisní úkony slevu až 20 procent.

Vyjma atraktivních cen přináší výhody v podobě použití Škoda Originálních dílů, příslušenství a předepsaných technologických postupů, které zaručí zachování záruk a mobility vozu.

„Touto cestou se snažíme vyjít vstříc majitelům starších vozů a přiblížit jim výhody autorizovaných servisů jako je nabídka Škoda originálních dílů a příslušenství, cenová transparentnost, profesionální technické zázemí, proškolený servisní personál a komplexní nabídka služeb," říká Luboš Vlček vedoucí Prodeje Originálních dílů a příslušenství Škoda Auto. „Pozitivní reakce zákazníků vedou k dalšímu rozšiřování nabídek a služeb pro tento segment. Zájem o šekovou knížku dokládají počty zákazníků, kteří ji v minulosti využili. V roce 2009 oslovil tento program 15 000 zákazníků, v letošním roce očekáváme další výrazný nárůst zájmu a více jak 25 tisíc nových zákazníků", uzavírá Vlček.

Vedle Šekové knížky nabízí Škoda Auto svým zákazníkům možnost nechat si zdarma zkontrolovat ojetý vůz. Při splnění podmínek akce provede vyškolený pracovník autorizovaného servisu např.: kontrolu stavu elektronických systémů ve voze, těsnosti motoru, upevnění jednotlivých komponentů ve vozidle, brzdového systému, náplní, povinné výbavy a další. V případě, že se na voze objeví jakákoliv závada, může zákazník využít právě kupón z šekové knížky.

Akce se účastní participující servisní partneři Škoda - takřka 250 servisních míst na území České republiky. V rámci akce šeková knížka mohou zákaznici využít nejen výhodné nabídky, ale i soutěžit o zajímavé ceny jako jsou jízdní kola, navigace nebo střešní nosiče z kolekce Škoda Originálního příslušenství. Šekovou knížku si mohou zájemci vyzvednout u kteréhokoliv z téměř 250 participujících servisních partnerů Škoda, nebo vyžádat na bezplatné infolince 800 600 000. Více informací na www.skoda-auto.cz.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz