Zavřít

4x4 Škoda Park - Zimní roadshow vstupuje do druhé poloviny

03. 02. 2011

Kategorie: Události

Sportovně-zábavná roadshow po českých horách již přilákala téměř 12.000 návštěvníků
největšímu zájmu návštěvníků se těší sportovně užitkový model Yeti

V Mladé Boleslavi dne 3. února 2011 – Zimní roadshow „4x4 Škoda Park" vstupuje do druhé poloviny. Po dobu 17 týdnů – od 18. prosince 2010 do 6. března 2011 – nabízí automobilka ve vybraných českých zimních střediscích atraktivní zábavný program pro celou rodinu, spojený s možností seznámit se s vozy této značky, disponujícími pohonem všech kol. S velkými úspěchy: kombinaci prezentace vozů a zábavného programu dosud na pěti místech zažilo téměř 12.000 návštěvníků. Téměř 400 řidičů si v rámci testovacích jízd již vytvořilo vlastní obrázek o vynikajících jízdních a komfortních vlastnostech „čtyřkolek" značky Škoda.

V rámci akce je v centrální části daného lyžařského areálu vybudován venkovní park. Zde mají návštěvníci možnost prožít sportovně-zábavné odpoledne s mnoha atrakcemi. Zároveň mohou otestovat širokou paletu vozů Škoda s pohonem všech kol. K dispozici jsou modely: Octavia Combi 4x4, Octavia Scout, Yeti 4x4, Yeti Champion, Superb 4x4 a Superb Combi 4x4. Největšímu zájmu se dosud těší Škoda Yeti - první české SUV.

„Seriálem akcí 4x4 Škoda Park chceme oslovit co možná nejvíce návštěvníků lyžařských středisek, poskytnout možnost blíže se seznámit s našimi modely s pohonem všech kol a podrobit je osobnímu praktickému testu. Ohlas veřejnosti je doposud velice kladný." říká Jan Hurt, vedoucí prodeje značky Škoda pro region střední a východní Evropy.

Nechybí atraktivní doprovodný program jako skikros slalom, dětský slalom nebo obří puzzle, které se těší velkému zájmu. Navíc je v rámci her a slosování možné vyhrát atraktivní ceny: na soutěžící čeká mimo jiné zájezd do Laponska nebo zapůjčení vozu Škoda. O hudební doprovod akce 4x4 Škoda Park se starají kapely Nightwork a Charlie Straight. Aktivity moderuje střídavě Martin Dejdar a Adéla Gondíková.
Seriál 4x4 Škoda Park pokračuje již tento víkend: v sobotu, 5. února ve Ski areálu Klínovec v Krušných horách, v neděli 6. února zavítá na Bublavu.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz