Zavřít

V autorizovaných servisech Škoda startuje příprava na jarní motoristickou sezonu

10. 04. 2012

Kategorie: Modely

  • Komplexní jarní servisní prohlídka vozů ŠKODA za férovou cenu
  • Možnost výhodné opravy zjištěných závad
  • V nabídce také sortiment ŠKODA Originálního příslušenství

Mladá Boleslav, 10. dubna 2012 – Po náročné zimní sezóně je načase připravit automobily na jaro. ŠKODA proto nabízí svým zákazníkům mimořádně výhodnou servisní nabídku. Autorizované servisy ŠKODA vozy důkladně zkontrolují, aby se na ně řidiči mohli stoprocentně spolehnout. Nalezené závady si pak mohou nechat opravit za výhodné ceny. Součástí jarní servisní nabídky je také vybraný sortiment ŠKODA Originálních dílů a příslušenství.

"Zima, zejména taková jako letos, ovlivní technický stav každého automobilu," říká Petr Pečenka, vedoucí regionu Česká republika automobilky ŠKODA. "Našim cílem je, aby vozy ŠKODA byly spolehlivé, bezpečné a svým majitelům sloužily dlouho. Proto pro řidiče našich vozů pořádáme jarní servisní prohlídku. K nalezeným závadám přitom nabízíme opravu za výhodné ceny. Profesionální značkovou péči tak zpřístupňujeme co nejširšímu okruhu zákazníků," doplňuje Pečenka.
Jarní servisní prohlídka probíhá u participujících servisních partnerů ŠKODA právě nyní. Prohlídka je zaměřená na kontrolu funkčnosti a bezpečnosti vozu. Zahrnuje více než deset servisních úkonů, mimo jiné kontrolu podvozku, brzdové soustavy či funkcí řízení, spojky a elektrické soustavy. Nalezené závady si mohou zákazníci nechat odstranit za zvýhodněné ceny.

Součástí servisní kampaně je také nabídka vybraného sortimentu ŠKODA Originálních dílů a příslušenství. Pro jaro 2012 je to například výměna předních brzdových destiček nebo zadního dílu výfuku pro model ŠKODA Fabia I za 2 553 Kč a 1 364 Kč, resp. za 2 900 Kč a 1 383 Kč pro model Octavia Tour I. Cena je přitom kompletní, zahrnuje jak díl, tak i práci mechanika. Zákazník tak dopředu ví, kolik za opravu celkem zaplatí. Sortiment příslušenství pak zahrnuje prvky pro zvýšení komfortu, bezpečnosti, elegance či přepravních schopností automobilu. Seznam obsahuje například autochladničku, dětské autosedačky, kola z lehké slitiny nebo Simply-clever plastovou vanu do zavazadlového prostoru.

Seznam participujících servisních partnerů a více informací o jarní servisní prohlídce naleznete na www.skoda-auto.cz

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz