Zavřít

Škoda představí nový minivůz Citigo společně s Tiëstem

19. 12. 2011

Kategorie: CITIGO

Tiësto vydává hudební videoklip exkluzivně pro automobilku ŠKODA
Slavností premiéra 19. prosince 2011 na www.facebook.com/skoda
Po úspěšném uvedení na trh v České republice bude vůz Citigo v roce 2012 představen i na ostatních trzích

Mladá Boleslav, 19. prosince 2011 – Mezinárodní megastar a producent Tiësto se bude podílet na představení nového malého vozu ŠKODA Citigo exkluzivním videoklipem a remixem, jenž bude volně ke stažení.

Videoklip k Tiëstově nové skladbě "What Can We Do (A Deeper Love)" lze exkluzivně shlédnout na facebookové stránce společnosti ŠKODA (www.facebook.com/Skoda) od 19. prosince 2011.

Remix stejné skladby od Third Party pak bude volně ke stažení 21. prosince, rovněž z facebookové stránky ŠKODA (www.facebook.com/Skoda).

Videoklip a skladba ke stažení jsou výsledkem unikátní spolupráce Tiësta a automobilky ŠKODA, která v tomto roce započala na ŠKODA World Dealer Conference v Praze. Tiësto zde odehrál úžasné vystoupení pro přibližně 5000 obchodních partnerů ŠKODA z celého světa.

Cílem partnerství společnosti ŠKODA a Tiësta, všeobecně považovaného za nejlepšího DJ všech dob, je přilákat pozornost mladých zákazníků ke značce ŠKODA a k novému vozu Citigo. Prostřednictvím své sedmé modelové řady se ŠKODA poprvé představuje v rostoucím segmentu minivozů. „Prostřednictvím modelu Citigo vstupuje značka ŠKODA do segmentu, jenž je pro společnost nový a v němž chce získat nové zákazníky. Abychom tohoto cíle dosáhli, musíme hledat i nové způsoby komunikace. A právě k tomu se spolupráce s Tiëstem dokonale hodí," uvádí Jürgen Stackmann, člen představenstva společnosti ŠKODA odpovědný za prodej a marketing. „Citigo je atraktivní, svěží malý vůz splňující nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti. Dokonale se hodí do dnešní doby a je tím pravým pro facebookovou generaci, již chceme prostřednictvím spolupráce s Tiëstem přímo oslovit," dodal Stackmann. Facebooková stránka společnosti ŠKODA zažívá prudký nárůst popularity, když od svého spuštění před pouhými několika týdny přilákala již 100 000 návštěvníků.

Citigo představuje jeden z pilířů Růstové strategie ŠKODA 2018 a poprvé pro značku otevírá segment minivozů. S délkou 3,56 metru, šířkou 1,64 metru a výškou 1,48 metru patří mezi nejkompaktnější malé vozy na trhu, přitom však nabízí prostor pro čtyři cestující a zavazadla. Počátkem listopadu absolvoval vůz slavnostní premiéru v České republice. Navíc díky své vynikající úrovni pasívní a aktivní bezpečnosti získal nejvyšší hodnocení v podobě 5 hvězdiček v crash testu Euro NCAP (Evropská organizace na ochranu spotřebitelů Euro NCAP). Vůz Citigo se dočkal i kladného přijetí u zákazníků: jen během prvního týdne prodeje obdržela automobilka více než 1 000 objednávek. V následujícím roce bude model Citigo představen na ostatních evropských trzích. V té době bude kromě třídveřové verze vůz dostupný již i v pětidveřové verzi.

O Tiëstovi:

Tiësto byl v roce 2011 zvolen časopisem Mixmag za „Nejlepšího DJ všech dob" a je všeobecně uznáván jako největší světový DJ/producent. Byl nominován na cenu Grammy a spolupracoval s celosvětovými hvězdami, jako jsou Kanye West, Sigur Ros, Yeah Yeah Yeahs a Coldplay. V rámci svého celosvětového turné odehrál za 15 měsíců celkem 175 koncertů pro více než 1 000 000 fanoušků na šesti kontinentech. Tiësto byl nominován na dvě ceny 2010 Billboard Touring Awards, jeho koncertní šňůra náleží dle časopisu Billboard mezi 25 celosvětových turné s nejvyššími tržbami a jeho Facebooková stránka nedávno dosáhla 10 milionů fanoušků. Rok 2011 byl pro Tiësta doslova nabitý – po celý měsíc vystupoval v The Joint v Hard Rock Hotel & Casino; vydal očekávané album mixů "Club Life - Volume One Las Vegas" a uspořádal k němu turné; vydal nové hitové singly "Zero76" a "Maximal Crazy" (oba ve vlastním vydavatelství Musical Freedom); uspořádal převratné turné "Club Life College Invasion Tour", v jehož rámci dva týdny koncertoval v univerzitních komplexech ve Spojených státech. Turné vyvrcholilo vyprodaným koncertem v Home Depot Center v Los Angeles, kde Tiësto vystoupil před rekordním počtem 26 000 fanoušků. V USA ještě nikdy v historii nehrál jediný headline DJ pro tak velké množství lidí. A celý rok zakončil Tiësto ve velkém stylu, když představil vlastní kolekci oblečení - CLVB LIFE, ohlásil vlastní kanál Club Life na Sirius XM v USA, zahrál na premiéře filmu Mission: Impossible Ghost Protocol v Riu a zároveň slavnou skladbu zremixoval.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz