Zavřít

ŠKODA podporuje mezinárodní operní festival

12. 06. 2013

Kategorie: Společnost

Již poosmnácté je ŠKODA oficiálním vozem mezinárodního operního festivalu Smetanova Litomyšl. Největší český festival klasické hudby pod širým nebem se letos v rodišti skladatele Bedřicha Smetany koná už po pětapadesáté, a to od 13. do 30. června. Centrem dění je zámek v Litomyšli, který je od roku 1999 součástí světového kulturního dědictví UNESCO.
Jedním z hlavních pilířů sponzorské strategie značky ŠKODA je vedle podpory velkých mezinárodních akcí v oblasti sportu také spolupráce s významnými festivaly v České republice. „Festival Smetanova Litomyšl patří už řadu let mezi vrcholné události v české hudební kultuře," říká Petr Pečenka, ředitel ŠKODA AUTO Česká republika. „Těší nás, že již poosmnácté můžeme přispět ke zdárnému průběhu této renomované akce," dodává Pečenka.

Těžištěm sponzorské podpory společnosti ŠKODA je poskytnutí pěti stříbrných vozů značky ŠKODA, čtyř vozů Superb a jednoho vozu Octavia. Malá flotila bude využita pro přepravu umělců, oficiálních hostů a organizátorů festivalu. V rámci festivalu představí automobilka návštěvníkům navíc také aktuální modelovou paletu, včetně nových modelů Rapid, Octavia a zásadně přepracovaného modelu Superb. V roce 2013 uvede automobilka celkem osm nových nebo přepracovaných modelů – více než kdykoli předtím v historii podniku.

Navíc se mohou návštěvníci těšit na soutěž o atraktivní ceny, při které budou odpovídat na otázky z oblasti hudby a automobilismu. Jednou z cen je také návštěva výrobních provozů automobilky ŠKODA v Mladé Boleslavi včetně prohlídky nového ŠKODA Muzea.

ŠKODA AUTO už řadu let podporuje významné kulturní projekty na domácím trhů. Z této oblasti lze jmenovat spolupráci s Českou filharmonií a podporu Národního divadla, stejně jako podporu Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež ve Zlíně.

detail

Podobné články

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz