Zavřít

Škoda podporuje i v roce 2012 MS v ledním hokeji IIHF

04. 05. 2012

Kategorie: Společnost

  • ŠKODA je již 20. rok oficiálním hlavním sponzorem mistrovství světa
  • V květnu se očekává silná prezentace značky ŠKODA
  • ŠKODA podporuje lední hokej, sport posiluje image a známost značky
  • Prezentace značky před 800 miliony lidí na celém světě

Mladá Boleslav, 4. května 2012 – Již podvacáté v řadě je ŠKODA letos oficiálním hlavním sponzorem každoročně konaného mistrovství světa v ledním hokeji IIHF. V době, kdy se od 4. do 20. května ve Finsku a ve Švédsku střetne 16 nejlepších hokejových národních mužstev světa, bude prezentace českého výrobce automobilů silnější než kdykoli předtím

Ať je to flotila 45 oficiálních automobilů ŠKODA pro činovníky a hosty, logo umístěné na ledové ploše, na mantinelech a na dresech pěti týmů, nebo akce na stadionech či v digitálních médiích: ŠKODA při tomto mistrovství světa vysílá jasné a silné poselství.

„Naše silná přítomnost jako oficiální hlavní sponzor při mistrovstvích světa v ledním hokeji IIHF přispívá již po dvě desetiletí důležitým způsobem k úspěšné historii automobilky ŠKODA a významně podpořila image a známost naší značky na mezinárodních trzích," zdůrazňuje předseda představenstva firmy ŠKODA Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland. Jako hlavní sponzor MS v ledním hokeji osloví český výrobce automobilů zhruba 800 milionů televizních diváků na celém světě.

Sponzoring českého výrobce aut je přitom vyjádřen neobyčejně širokou škálou aktivit. Flotila 45 oficiálních automobilů ŠKODA Superb Combi na sebe připoutá pozornost v ulicích Helsinek a Stockholmu. „Vítáme inovativní koncept uspořádáni MS IIHF paralelně ve dvou zemích, protože tak můžeme naše produkty tentokrát představit hned na dvou silných hokejových trzích, a to více než 500 000 návštěvníků přímo na místě. To se perfektně hodí k naší strategii růstu, silně zaměřené na mezinárodní trhy," říká dále Vahland. Na návštěvníky MS čekají přímo u hokejových hal v Helsinkách a Stockholmu rozmanité prezentace automobilů ŠKODA se zajímavými aktivitami a překvapeními.

Obří logo ŠKODA uprostřed ledové plochy se již dávno stalo symbolem hokejových mistrovství světa IIHF. Prezentace aktuálních modelů aut bezprostředně u ledové plochy a reklamy na mantinelech podtrhují trvalou přítomnost hlavního sponzora. Navíc je pět reprezentačních týmů (Česká republika, Slovensko, Norsko, Francie a Kazachstán) vidět na ledě s logem ŠKODA na dresech a přilbách.

Také pro příznivce digitálních médií připravila ŠKODA zábavné a užitečné aplikace:

Patří do nich výhradní ‚2012 IIHF WM App powered by ŠKODA'. Tato aplikace pro iPhone, iPad, Android, Windows Phone a BlackBerry dodává všechny důležité informace o MS zdarma přímo do smartphonů hokejových fanoušků.

Speciální webová stránka k MS IIHF 2012, dosažitelná na www.skoda-auto.com, nabízí kromě online zpráv, aktuálních výsledků a tabulek také denní zpravodajství z MS a množství interaktivní zábavy.

V neposlední řadě nabízí ŠKODA exkluzivně živé přenosy, přenosy na vyžádání a sestřihy utkání na oficiálním kanálu Youtube na adrese www.youtube.com/icehockey.

detail

Podobné články

ŠKODA podporuje mezinárodní operní festival

ŠKODA podporuje mezinárodní operní festival

Již poosmnácté je ŠKODA oficiálním vozem mezinárodního operního festivalu Smetanova Litomyšl. Největší český festival klasické hudby pod širým nebem se letos v rodišti skladatele Bedřicha…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz