Zavřít

Škoda otevírá nové náborové centrum

23. 01. 2012

Kategorie: Společnost

  • Rozsáhlé poradenství a cílená pomoc pro potenciální nové zaměstnance
  • Projekt: „Náborové centrum jako výkladní skříň ŠKODA"
  • Atraktivita společnosti ŠKODA jako zaměstnavatele neustále roste
  • I letošní rok nabízí řadu zajímavých uplatnění pro uchazeče

Mladá Boleslav, 23. ledna 2012 - ŠKODA dnes v administrativním centru v Mladé Boleslavi otevřela nové náborové centrum. Potenciální zájemci o práci na místě získají rozsáhlý servis a profesionální poradenství týkající se nabídky volných pracovních míst a možnostech spolupráce se ŠKODA AUTO. Tímto opatřením chce společnost zvýšit atraktivitu značky ŠKODA a nadále posilovat svou pozici mezi nejlepšími zaměstnavateli.

V rámci Růstové strategie 2018 bude ŠKODA i v letošním roce provádět nábor odborníků a specialistů do všech oblastí. Už v roce 2011 firma vytvořila více než 1.650 nových pracovních míst . Celkový počet kmenových zaměstnanců ve ŠKODA AUTO tak vzrostl o osm procent na více než 25.800 osob a to je nejvíce v celé historii společnosti. Složení zaměstnanců se stále více internacionalizuje: v současné době v automobilce pracují lidé 37 národností.

ŠKODA v příštích letech bude na mezinárodním poli silně růst, do roku 2018 plánuje ročně prodávat minimálně 1,5 milionu vozů,", vysvětluje člen představenstva společnosti ŠKODA pro oblast Řízení lidských zdrojů Bohdan Wojnar důvod otevření nového náborového centra. „Pro naši ofenzívu potřebujeme špičkový tým profesionálů. Spoléháme se přitom na průběžnou kvalifikaci našeho současného personálu, navíc ale potřebujeme i externí know-how, a to i mezinárodní. V podobě nového náborového centra teď máme perfektní zázemí k tomu, abychom mohli o uchazeče pečovat cíleněji a s vyšší profesionalitou", shrnuje Bohdan Wojnar. ŠKODA chce v roce 2012 získat nové zaměstnance hlavě do oblastí technického vývoje, marketingu a prodeje, plánování technologií, logistiky, nákupu a finančního řízení.

Nové náborové centrum nabízí ucelené, komplexní poradenství a je součástí rozsáhlého projektu „Náborové centrum jako výkladní skříň ŠKODA". „První kontakt se ŠKODA AUTO musí být pozitivní," říká Bohdan Wojnar. „Cílem přestavby bylo, aby se noví zaměstnanci již od prvního okamžiku cítili příjemně a ve společnosti vítáni – přesně v duchu našeho hesla a pravidel Human Touch."

Dalším důležitým cílem bylo také usnadnit uchazečům orientaci. Náborové centrum je proto nyní prostorově členěno dle jednotlivých odborných oblastí podniku a specializace jednotlivých personalistů. Díky tomu je zajištěn rychlý a efektivní servis jak pro uchazeče, tak i pro vedoucí pracovníky společnosti, kteří rozšiřují své týmy. Celá přestavba nového náborového centra trvala pouhé dva měsíce.

O atraktivitě společnosti ŠKODA pro externí uchazeče svědčí i 21.000 žádostí o zaměstnání, které společnost v loňském roce obdržela.

Všichni zájemci se v novém náborovém centru mohou ucházet o zaměstnání již od dnešního dne. K dispozici jim bude téměř desítka vyškolených personalistů, kteří jim poskytnou profesionální servis. Informace o nabídce volných pracovních míst mohou zájemci získat přímo v náborovém centru nebo na oficiálních kariérních webových stránkách www.zivotniprilezitopst.cz (v anglické verzi www.employerforlife.com).

Náborové centrum Mladá Boleslav
Tř. Václava Klementa 869, 293 60 Mladá Boleslav,
GPS: 50°25'28.894"N, 14°55'1.241"E.

detail

Podobné články

Škoda otevírá Servisní tréninkové centrum

Škoda otevírá Servisní tréninkové centrum

Nové vzdělávací centrum společnosti ŠKODA nabídne školení importérům a prodejcům z celého světaServisní ofenzíva v rámci Růstové strategie ŠKODA 2018Automobilka investuje šest milionů eur Kosmonosy/Mladá…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz