Zavřít

Škoda již počtvrté partnerem seriálu závodů "Kolo pro život"

18. 04. 2012

Kategorie: Společnost

  • ŠKODA podporuje mezinárodní, ale i českou cyklistiku
  • Tradiční česká automobilka je hlavním partnerem největšího domácího seriálu závodů horských kol počtvrté v řadě
  • Každý rok se seriálu aktivně účastní více než 16 000 cyklistů z řad profesionálů i amatérů
  • Pro ročník 2012 věnuje ŠKODA VIP pobyt na Tour de France

Mladá Boleslav, 18. dubna 2012 – Již počtvrté je ŠKODA hlavním partnerem prestižního seriálu horských kol "Kolo pro život". V seznamu sponzorských aktivit automobilky se tak český závod zařadil po bok renomovaných mezinárodních akcí jako Tour de France a Giro d'Italia. Na rozdíl od nich je však jedna z nejpopulárnějších cyklistických akcí v České republice určena nejen profesionálům, ale i amatérům bez rozdílu věku. První závod odstartuje v sobotu 28. dubna v Letech u Prahy. Pokračovat pak bude dalšími čtrnácti závody po celé České republice až do září 2012.

"Partnerství cyklistických akcí je pro značku ŠKODA více než jenom podpora tohoto oblíbeného sportu," říká Petr Pečenka, vedoucí regionu Česká republika automobilky ŠKODA. "Je to také výraz úcty k naší více než 117leté historii, na jejímž počátku bylo právě jízdní kolo. Od té doby jsme urazili mimořádně velký kus cesty a jsme rádi, že díky našemu úspěchu můžeme podpořit nejen profesionály na závodech jako Tour de France. Prostřednictvím seriálu 'Kolo pro život' se o naši vášeň pro dvě kola dělíme také s domácími amatérskými cyklisty a vyznavači cykloturistiky."

"Kolo pro život" je jednou z nejsledovanějších tuzemských cyklistických událostí a každoročně se jej aktivně účastní více než 16 000 cyklistů všech věkových kategorií. Stejně jako v minulých ročnících seriálu se bude ŠKODA v pozici hlavního partnera aktivně podílet na realizaci všech závodů. Při prezentaci značky ŠKODA bude hrát klíčovou roli zejména zapojení prodejní sítě formou prezentace současného modelového portfolia značky. Zájemcům budou při této příležitosti prodejci nabízet i testovací jízdy s vozy ŠKODA.

Účastníci závodů i ostatní návštěvníci se mohou těšit na prezentaci vozů, širokou nabídku ŠKODA Originálního příslušenství a také novou kolekci cyklistického oblečení a jízdních kol v designu ŠKODA. Nebude chybět bohatý doprovodný program a soutěže o hodnotné ceny. Hlavní cenou, kterou do soutěže ŠKODA věnuje, je VIP program pro dvě osoby na Tour de France 2013.

Více informací o seriálu horských kol "Kolo pro život", včetně termínů a lokalit jednotlivých závodů naleznete na www.skoda-auto.cz nebo na www.kolopro.cz.

detail

Podobné články

ŠKODA Superb se stává „kulturním velvyslancem“

ŠKODA Superb se stává „kulturním velvyslancem“

Praha, 25. dubna 2014 – ŠKODA Superb se stává zvláštním „kulturním velvyslancem". Ředitel Národního divadla a generální ředitel České filharmonie jezdí od dnešního dne vozy…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz