Zavřít

Škoda Auto prodloužila partnerství s TOUR DE FRANCE

10. 04. 2010

Kategorie: Společnost

Škoda Auto se dohodla se společností A.S.O., majiteli práv, na pokračování partnerství s Tour de France do roku 2013. Navazuje tím na spolupráci započatou v roce 2004 a i nadále bude figurovat v roli hlavního partnera nejslavnější světové cyklistické soutěže. Zároveň je Škoda Auto patronem bílého trikotu nejlepšího cyklisty do 25 let.

„Naše angažmá s vrcholným projektem světové cyklistiky je i nadále jedním z pilířů naší sponzoringové strategie, která se zároveň stala výtečnou bází pro navazující projekty na jednotlivých národních úrovních. To v konečném důsledku naše angažmá multiplikuje a ještě více zhodnocuje. Špičkovým projektem je v tomto směru partnerství s Giro d´Italia podporované ze strany italského importéra a poté zejména aktivní zapojení do akcí, určených širokým masám cyklistických nadšenců všech věkových kategorií, jakými jsou například Kolo pro život v České republice, Škoda Velothon Berlin v Německu či Tour de Romandie ve Švýcarsku," uvedl Martin Lauer, vedoucí podnikové komunikace Škoda Auto.

V roce 2010 Škoda Auto také pokračuje v podpoře 8 profesionálních cyklistických týmů - Cofidis, Cervélo Test, Francaise des Jeux, Euskateltel – Euskadi, Milram, Rabobank, Saxo Bank, OmegaPharma-Lotto a dvou technických asistencí – Shimano, Mavic.

Slavnostní start 97. ročníku Tour de France, tzv. „Grand Départ" se v letošním roce uskuteční v holandském Rotterdamu, kromě Nizozemí a Francie navštíví letos Tour i Belgii. Závodníci odstartují 3. července 2010 a během 20 etap urazí celkem 3.596 km. Cílovou páskou na pařížském Champs-Élysées projedou 25. července 2010

detail

Podobné články

Vyrobena 1,5 miliontá Octavia II

Vyrobena 1,5 miliontá Octavia II

Octavia druhé generace je úspěšná na celém světěDůležitý pilíř růstové strategie ŠKODAJubilejním vozem je bílá Octavia Combi GreenLine Mladá Boleslav, 13. prosince 2011 – ŠKODA…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz