Zavřít

ŠKODA AUTO pomůže obětem povodní milionovou částkou

14. 06. 2013

Kategorie: Společnost

Mladá Boleslav, 14. června 2013 – ŠKODA AUTO poskytne finanční a materiální pomoc regionům zasaženým červnovými povodněmi. Společnost ŠKODA AUTO poskytne humanitárním organizacím vozy pro práce v terénu a společně se zaměstnanci a odbory KOVO věnuje postiženým povodněmi 3 miliony korun. Veškeré finanční prostředky půjdou na přímou pomoc určenou obyvatelům postižených oblastí. Česká automobilka pomáhá i jednotlivým majitelům automobilů ŠKODA zasažených povodní a nabízí jim bezplatný odtah a kontrolu vozu ŠKODA poškozeného vodou.
„ŠKODA AUTO je otřesena následky povodní. V České republice máme hluboké kořeny, proto jsme chtěli, aby naše pomoc měla smysl a skutečný dopad pro konkrétní lidi. V první vlně bylo důležité zajistit rychlou pomoc při boji s povodněmi, nyní se soustředíme na zmírňování jejich následků," říká Bohdan Wojnar, člen představenstva ŠKODA AUTO za oblast personalistiky. „Rád bych touto cestou vyslovil dík všem našim zaměstnancům a kolegům z odborů KOVO v čele s jejich předsedou Jaroslavem Povšíkem, kteří se rozhodli přispět k nápravě povodní – ať už finančně, hmotně, nebo v rámci dobrovolnických programů," dodává Wojnar.

Ve spolupráci s Odbory KOVO se ŠKODA AUTO připojila ke sbírkám obecně prospěšných společností Člověk v tísni a ADRA. Vybrané finanční prostředky půjdou na přímou pomoc určenou obyvatelům postižených oblastí, a to jak na okamžitou humanitární pomoc, tak i na dlouhodobou obnovu poničených oblastí. Vedle finanční pomoci domácí automobilka poskytla humanitárním organizacím také vozy pro práci v terénu.

ŠKODA AUTO nabízí pomoc také majitelům vozů značky ŠKODA. Ti se mohou obrátit na participující servisní a prodejní partnery domácí značky. ŠKODA AUTO na své náklady zajistí odtah vozu, včetně jeho prohlídky v autorizovaném servisu. Během expertízy bude kladen hlavní důraz na opravitelnost vozu a tedy možnost jeho brzkého návratu na silnici.

V případě opravy v autorizovaném servisu má zákazník nárok nejen 20% slevu na originální náhradní díly, ale také na náhradní vozidlo zdarma. V případech, kdy oprava nebude zejména s ohledem na zajištění bezpečnosti dalšího provozu vozidla možná, nabízí ŠKODA AUTO nákup nového vozu za zvýhodněných podmínek na splátky s nulovým navýšením.

Více informací, včetně seznamu participujících partnerů, naleznou majitelé vozů poškozených povodněmi na stránkách www.skoda-auto.cz a ŠKODA Infoline 800 600 000.

detail

Podobné články

Václav Malý převzal Cenu Arnošta Lustiga

Václav Malý převzal Cenu Arnošta Lustiga

Historicky prvním nositelem Ceny Arnošta Lustiga se stal pražský biskup Václav Malý Cena byla udílena u příležitosti prvního výročí úmrtí významného prozaika a humanisty Cenu…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz