Zavřít

Ocenění za nejlepší učně koncernu ve společnosti Škoda

25. 11. 2011

Kategorie: Společnost

Cena pro nejlepší učně koncernu Volkswagen
Cena udělena Tomáši Fenclovi, absolventovi ŠKODA Středního odborného učiliště strojírenského
Oceněno celkem 27 mladých talentů z dvanácti zemí

Mladá Boleslav/Stuttgart, 25. listopadu 2011 – Tomáš Fencl, absolvent ŠKODA Středního odborného učiliště strojírenského je jedním z 27 nejlepších učňů roku 2011 v koncernu Volkswagen. Fencl za své mimořádné výkony získal cenu „Best Apprentice Award", kterou koncern Volkswagen každoročně uděluje. Touto cenou koncern pravidelně oceňuje mimořádné odborné výkony svých učňů. Předávání cen proběhlo včera v rámci setkání koncernové podnikové rady a představenstva ve Stuttgartu.

„Jsme šťastní a hrdí, že i v letošním roce patří do vybraného okruhu oceněných mladý zaměstnanec společnosti ŠKODA," říká člen představenstva společnosti ŠKODA za oblast personalistiky Bohdan Wojnar. „Jménem celého představenstva Tomáši Fenclovi blahopřeji. Toto ocenění opět potvrdilo vysokou úroveň výuky v naší společnosti a vysokou odbornost našich zaměstnanců. Pro úspěch ŠKODA Růstové strategie je kvalifikovaný a kompetentní personál klíčovým faktorem. Zjišťujeme přitom, že atraktivita naší společnosti pro nové zaměstnance stále roste."

Oceněný Tomáš Fencl absolvoval teoretickou a praktickou výuku v učebním oboru mechanik-seřizovač na ŠKODA Středním odborném učilišti strojírenském v letech 2006 až 2010. Po vyučení nastoupil do Technického vývoje ŠKODA. Vyznamenán byl za své odborné výkony při výuce a za výsledky, dosažené v rámci své současné činnosti.

ŠKODA Střední odborné učiliště strojírenské patří mezi největší a nejlepší vzdělávací instituce svého druhu v České republice. Absolventi jsou ceněni jako skuteční odborníci. V současné době učiliště navštěvuje 928 žáků, z toho 162 v dálkovém studiu.

Koncern Volkswagen uděluje cenu „Best Apprentice Award" nejlepším učňům koncernu a jednotlivých značek z celého světa už od roku 2001. V tomto roce se soutěže poprvé zúčastnili také učni z čínských závodů Shanghai Volkswagen a FAW-Volkswagen, dále ze závodu Volkswagen Motor Polska a ze závodů v Osnabrücku a Drážďanech.

detail

Podobné články

Rekord: ŠKODA AUTO je po dvaadvacáté hlavním sponzorem Mistrovství světa v ledním hokeji

Rekord: ŠKODA AUTO je po dvaadvacáté hlavním sponzorem Mistrovství světa v ledním hokeji

Mladá Boleslav, 24. dubna 2014 – ŠKODA AUTO v roce 2014 již po dvaadvacáté podpoří každoročně konané Mistrovství světa v ledním hokeji. Oficiální flotilu 46…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz