Zavřít

Hänninen je na Madeiře po první etapě třetí

28. 07. 2012

Kategorie: Motorsport

Funchal, 28. července 2012 – Tovární posádka týmu ŠKODA Motorsport Juho Hänninen/Mikko Markkula figuruje po první etapě sedmého podniku evropského šampionátu – Rally Madeira – na třetím místě. Ve třetí rychlostní zkoušce je přitom postihla smůla v podobě dvojitého defektu pneumatiky.

„Měli jsme dva defekty pneumatiky na jednom místě a ztratili téměř 50 vteřin. Nevzdáváme se, i když pro lepší umístění musíme spíše čekat na chyby soupeřů. Chceme však především potvrdit naší pozici v šampionátu a proto pojedeme v neděli s rozmyslem," hodnotí první etapu finský pilot vozu ŠKODA Fabia Super 2000 Juho Hänninen. Ten byl v první etapě nejrychlejší hned v šesti rychlostních zkouškách z celkových 13.

Rally Madeira má v neděli na programu závěrečných šest rychlostních zkoušek o celkové délce 71 kilometrů. Ve vedení je po prvním dni domácí pilot a loňský vítěz Bruno Magalhaes, na druhém místě je též lokální jezdec Vítor Sá.

detail

Podobné články

Škoda byla oficiálně honorována šampionem IRC 2010

Škoda byla oficiálně honorována šampionem IRC 2010

Historický úspěch týmu Škoda MotorsportPrvenství v hodnocení značekPosádka Hänninen-Markkula s vozem Fabia Super 2000 vítězi mezi jezdci Limassol, 8. listopadu 2010 - Značka Škoda byla…... Číst dále

Copyright 2013, ŠkodaPortál.cz

info@skodaportal.cz